lauantai 6. huhtikuuta 2013

LOPPUTALVEN PUUHASTELUA


Onkin vierähtänyt tovi edellisestä kirjoittelusta. Mitään erityistä ei ole tapahtunut, viikonloput on vietetty R.Mikael ja V. Ville.V seuranamme. Alkaa näyttää siltä, että 12 v ja 9 v:n leikit eivät enää kohtaa, isompi on jo enemmän omissa oloissaan eikä välttämättä kaipaa nuoremman seuraa. Onneksi toinenkin osaa löytää omat harrasteensa mummolassakin.
Espoossa on käyty 2.pojan perhettä moikkaamassa ja toteamassa lasten kasvua. Pian tytöt ovat mummin mittaisia. Olivat jo pidempiä kuin isomummi.
Aikuisten makuuhuone saatiin valmiiksi. Kuvissa on vielä paljasta seinää ja tyhjiä hyllyköitä, mutta pikapuoliin täyttynevät entiseen malliin...
 Valoisalle ikkunalaudalle kokosin  orkideat. Toivon, että ne joskus taas kukkisivat Vanhan Rouvan -äitini muistoksi.

 Tekstiilit on kaivettu kaapista, uusille ei ollut tarvetta. Samalla tyhjensin KAIKKI vuosia käyttämättömänä olleet tekstiilit ja kiertona minulle päätyneet sängynpeitot ja varapeitot Karjalakeräykseen. Niitä tulikin pari painavaa roskasäkillistä. Vanhan Rouvan tekstiilijäämistön lisäksi.
Vintiltä laitettiin poistoon käyttämättä jääneitä mattojakin yhden keskikokoisen talon tarpeisiin.
Mattoja teetin aikanaan työpaikkani  työpajalla. Osalla niistä on ikää jo 45 vuotta. Yksi iso, painava ja punainen villanukkamatto on käytössä joulun aikaan. Villamattoon ei koirankarvatkaan hevin tartu.

Puusouvi sujui sutjakkaasti naapurin, Puolison ja vuokratun klapikoneen yhteistyönä. Sain aamuisin ohjeen: "Tulemme kahville 10.45." Näin tapahtui. Puukasa karttui päivä päivältä isommaksi, kaksi kasaa ovat leikkimökin kokoisia. Riittää takkapuita kuulemma viideksi vuodeksi! Sahanpuruakin on vaikka kuntopolun päällystäisi viemäriuoman päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti