sunnuntai 22. syyskuuta 2013

VIIKONLOPPUVIERAIDEN UUDISTETTU HUONE VALMIINA

Ja värimaailmaremontti etenee. Ollaan jo siinä tilanteessa, että ns. poikien huone on kunnostettu. Rautasohvahan sieltä jo myytiin ja tilalle piti saada toisenlainen nukkumissysteemi. Aikani sitä pähkäilin ja mietin vaihtoehtoja. Nojatuolisänkyyn päädyin ja niitä netistä katselemaan. Eipä ollut isoa valinnanvaraa. Mannerheimin tuolisänkyä ym oli tarjolla. Satuin lukemaan jotakin sisustusblogia jossa emäntä oli ostanut Ikeasta tuolisängyn ja kehui sen mukavuutta. Ikean sivuille minäkin päädyin ja siltä ne löytyivät:
Kaksi mustaa möhkälettä, mahtuvat hyvin vierekkäin ja minulle pituus riittää jopa päivätorkuille. Keltaiset tetratyynyt ovat kokeiluja kun en meinannut hahmottaa kuinka tuo kolmiotyyny oikein syntyy. Vanhan säkkituolin aion tuunata tällä mallilla peli-istuimeksi lapsille.
Normikokoiset vuoteet saa tuolista venytettyä helposti, alle mahtuu vuodevaatelaatikkoon sijauspatja, peitto ja tyyny. Ja päällisen saa yöksi samaan laatikkoon. Kätevää. Tuolissa on hyvä istuakin. Puoliso piffasi toisen tuolin, toisen maksoin omistani. Keltaisen jakkaran on R.Mikael tehnyt koulussa Papalle takan eteen. 
Yksi seinä piti taas tapetoida eräänlaisen vahingon jälkeen. Viime syksynä satuin loiskauttamaan punaviiniä reilummin seinälle, sitä meni kolmen vuodan päälle, joten uusiksihan koko seinä meni. Onneksi sain taas samaa tapettia joten ei suurempia vahinkoja kohelluksestani seurannut.Väreihin sopiva punamusta Puolison sukulaisen  maalaama taulu on vielä ripustamatta tuolien taakse.                                                                                                                         
Lattialla on taas vintiltä haettu musta matto, verhoiksi laitoin hätäpäissäni valkoisen pitsikapan, ei ihan poikamaista ;)
Jo tässäkin huoneessa on viikonloppupoikia nukkunut useana yönä, on ollut serkuksia ja R.Mikaelin kaverikin  yöpyi. V.Ville.V:kin oli Papalta kysellyt voiko hänkin tulla kaverin kanssa meille joku viikonloppu yökylään. Ja Pappahan lupasi.
Nyt kerätään vähän inspiraatiota ja seuraavaksi maalataan olohuone-keittö-eteinen katoiltaan valkoisiksi.
Voipa olla, että on taas kesä kun siihen hommaan ryhdytään-luulisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti