perjantai 24. helmikuuta 2017

NÄYKKÄSIN NAISTANI NÄNNISTÄ JA MUUTA TUHMAA
"Isäntäväki kuuluu puhuvan, että mää oon nyt pahimmassa uhmaiässä kun kiukuttelen ja osottelen mieltäni niitten mielestä vähän joka asiasta. Niinkun nyt eilenkin: Emäntä viipy kauan vessassa ja kun se sieltä tuli niin se tuoksu ihan kaupunkireissulta, eli puuterilta ja tukkalakalta. Sitten se meni makuuhuoneeseen ja alko vetää nailoneita jalkaansa ja mua, lemmikkiään, hätisteli kauemmaks. En tykänny. Hyppäsin niitten sänkyyn ja peuhasin päiväpeiton ryppyyn ja arvatkaas mitä? Tein koko sängynmittasen pissavanan siihen päiväpeitolle. Sai Emäntä kantaa pyhäputsissaan mun pissaamat petivaatteet pesuun. Mua niin suututti kun tiesin, että tännehän mut jätetään kun toiset menee humputteleen. Tai oikeestaan Emäntä meni johonkin seminaariin missä puhutaan jostakin ihmisten SOTESTA."

"En siitä Emännän poissaolosta illemmalla enempää kaunaa  kantanu ja kun me leikittiin niin ihan vahingossa mielestäni sain näykkästyä Emännän rehevästä rintamuksesta. En tiä miks kiljas."

"Emäntä luokittelee tuhmuusrintamalle esimerkiks sen kun otan siltä hanskan enkä anna sitä pois. En vaikka Emäntä tarjoilee nappuloita vaihtokaupaks. Osaan piiloutua kasvistoon, että saan rauhassa makustella niitä rukkasia. "


"Kannattais Emännän tässä leikissä varustautua kunnon vaihtokaupalla, antas vaikka possunkorvaa tai kunnon lihapullia, ei mulle noi ruokanappulat vaihtokaupassa enää kelpaa."

"Mun sisarusten Emännät kertoilee meistä niitten veispuukki-ryhmässä ja kuulemma muillakin on munkaltasta temppuilua toimissaan. Tiätää ne, että tää on nyt tätä nuoruuden kuumaa aikaa, mutta kai niillä vähän hermo välillä meihin menee.
Niinkun mun Emännällä siihen kun mää riekun sen puntissa ja hihassa joskus. Se onkin ottanu kovat käyttöön, nimittäin tän:


"Toi pullo on eteisen hyllyllä ja kun me lähdetään lenkille niin Emäntä suihkuttelee sillä kenkänsä, housunpuntit, hihat ja remmin. Tossa pullossa on etikkaa ja arvatkaas tykkäänkö sen hajusta! Koko kylänraitti haisee kun me siellä kuljetaan."


"Tossa kuvassa kattelen kaukaisia Maantien Ihmeitä. Kun tosta pääni käänsin niin näin naapurin Rouvan lenkillään. Oitis kirmasin sitä tapaamaan ja sainkun sainkin siepatuks Rouvan tumpun. Nyt tiedän senkin miltä se tumppu tuoksuu ja maistuu. Seuraavalla kerralla tunnistan. Jos enää pääsen lähelle..."

"Kyllä me täällä Isännän ja Emännän kanssa hyvin toimeen tullaan, vaikka joskus vähän ottaa ottaluuhun tää kasvaminen.
Hyvää viikonloppua kaikille, toivotan mää Jymy-Jami Sulonpoika Myttynen-Kukkaro"

8 kommenttia:

 1. Voi Jymy-Jami kun oot suloonen ja ihania nuo sun kaikki temput, mutta älä kerro Annelille, jotta mä sanoon niin☺ Saattaas Anneli pian loukkaantua ☺
  Kerro Annelille terkkuja ja kivaa viikonloppua ♥♥

  VastaaPoista
 2. "Niin oonkin aikas ihana ja pehmee. Minkä mää sille voin, että eteen sattuu koko ajan uusia asioita eikä mun tiarossa oo sääntöjä kuinka niissä pitäis toimia. Kyllä toi Emäntä vielä oppii."

  VastaaPoista
 3. Hei, tulin vastavierailulle tänne ja luin tässä muutaman postauksesi. Mukavia juttelit ja kerroit koirastanne. Kyselit mistä hommasin muovikaarikasvihuoneen. Sellasesta firmasta kuin Maikaar ky. Käypäs katsomassa niiden sivuja.

  VastaaPoista
 4. Oothan sä vähän vallaton, mutta niin sulokki. En pystyis olemaan sulle kauan vihainen, eikä kai emäntäsikään pysty. Etenkään, kun olet itekin nopeasti leppyvää sorttia.

  VastaaPoista
 5. "No mulla on noita vähän villimpiä ja sitten rauhallisempia päiviä, kyllä se Emäntä muhun tottuu eikä kaunaa jaksa kantaa."

  VastaaPoista
 6. Hehee, täällä toiset uhmaikäiset (kuulemma) T. Mindi ja Roosa

  VastaaPoista
 7. Voi Jymy noita ilmeitä, ei tuollaisen katseen edes kyllä kauaa pystyisi tuimana olemaan, kun jo sulaisi:) Uhmaikä on kuule Jymy rankaa aikaa..toivottavasti saat paljon herkkunameja jotta jaksat sen:) Mukavaa helmikuun loppua sinne♥

  VastaaPoista