keskiviikko 7. helmikuuta 2018

KOIVUN OKSAAN KORKEALLE

"-heitti Emäntä mun luulelun. Ei sen sinne sitä pitäny heittää, sen piti lentää takapihan hankeen mulle ettittäväks.""Meillä on sellanen tapa aina iltapäivällä, että  me- Emäntä ja mää- leikitään jotakin hakuleikkiä takapihalla. Emäntä yrittää hakee niitä mun piilottamia villasukkia, nahkahanskoja tai tohveleita, mutta eihän niitä syvästä lumesta löydy, Jos kesällä sitten löytyis paremmin.
Tänään Emäntä luuli olevansa kekseliäs. Se sito mun leluluuhun vanhan talutushihnan ja alko heitteleen sitä mulle. No kuinkas kävi! Lelu otti ja lensi korkeelle koivuun eikä enää tullu alas. Sillä se nyt killuu niin kauan kun koivu katkastaan, mitä kuulemma ei tulla tekemään muutamaan vuoteen.
Toi heittotemppu oli Emännältä ihan huikee, ei Se ollu koulussakaan 50-luvulla saanu heitettyä tennispalloa kun jonkun kolkyt metriä."


"Mun potkupallot on jossakin lumien alla, tää yks´pallo saa nyt riittää leikkeihin."

"Emäntä tossa kyselee, että mistä vois hankkia pelkkiä tyynynkulmia??? Mulla on toi persoonallinen tapa järsiä tyynyistä nurkat, yks´nurkka riittää, sitten mää jätän ne omiin oloihinsa enkä palaa rikospaikalle."


"Mää teen Isännän kanssa aamusin Maantien Ihmeitä- lenkkiä tonne kyläkaupalle ja puutarhalle asti.
Aamusin meitä vastaan tulee koululaisia ja monet niistä pikkukoululaisista tuntee mut hyvin ja huutaa kaukaa JymyJymy ja mää jään niitä odottamaan ja annan rapsuttaa. Ei ne kauaa voi viipyä ettei ne myöhästy tosta Vahannan kivasta koulusta."

"Ei mulla tässä muuta, meen Emännän kanssa pedikyyriin tonne kylppäriin. Isännällä näkyy olevan varattuna mua varten lenkkimakkaranpaloja. Moro!"

Terveisin Jymy-Jami Sulonpoika Myttynen-Kukkaro (os. Maroussia Valente)

8 kommenttia:

 1. Meillä oli eilen kynsihoitoaika. Olin melko kiltisti, terveisin Rufus.
  Aika heiton emäntäs teki vauuuu !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tuo pedikyyri meilläkin nykyään sujuu, makkaraa se kyllä vaatii...

   Poista
 2. Voi ihana Jymy, olet kyllä super ihana <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule aika pitkäksi, vaikka lelunheitto joskus ...

   Poista
 3. Oho..onpas ollutkin emäntä taitava kun tuonne asti saanut lelun viskattua..selvästi urheilijaainesta, olisipa aikoinaan kannattanut vaikka keihäänheitto aloittaa kun noin komiasti osaa viskata:) Nuo tyynyt on tosiaan persoonallisia..hyvä ettet sinne rikospaikalle ole palannut, voisivat vielä arvata kuka niitä on maistellut:) Rapsutuksia Jymy sinulle ja ihanaa talvipäivää sinne koko poppoolle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Emäntäni ei ole koskaan ollut minkäänsortin urheilija, enemmänkin taivaanrannan maalari. Sitä on luotava oma persoonallinen tyylilajinsa, että pärjää, minulla on tuo tyynynnurkkien muotoilu sitä."

   Poista
 4. Meillä Elmo ei viitsi kuin pari kertaa hakea keppiä tms. Onhan sillä jo ikääkin noin 10 vuotta, mutta ei se ole oikein koskaan ollut niin innostunut mitään hakemaan. Joskus viemään kylläkin :) Silloin kun meille tuli noin 4 vuotiaana, niin kyllä usein nappasi jonkun hanskan ja kerran mun aamutossun ja vei postilaatikolle sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla koirilla ei ole tuota hakuvimmaa. Jymy on niin nuori, että kaikki leikit kiinnostavat.

   Poista