lauantai 15. huhtikuuta 2017

"VEIN NOIDALTA LUUDAN JA MUUTA TOIMINTAA"

"Edeltäjälläni Hymyllä oli hännänpäässä pitkä valkoinen tupsukka. Mulla se tupsu on poikamaisen pieni, vaikka häntäni on kuin jalostetulla tarhaketulla."


"Mulle kerrottiin, että erään pääsiäisen aikaan Isäntä oli alkanu hämmästeleen kun Hymyn hännästä oli se tupsu lähteny. Isäntäväki oli tullu siihen tulokseen, että sen täytyny olla trulli joka sen tupsun oli katkassu kun pääsiäinen oli sillon käynnissä."
"Oon kuullu väkeni puhuvan, että näin pääsiäisen aikaan, etenkin juuri tänään noi noidat eli trullit lentelee luudalla pitkin pihoja kun ne etsii sitä Kyöpelinvuorta.
Mää sitä eilen ennakoin ja piilotin ainakin yhden luudan, tai katuharjahan se on, kai ne noidatkin on nykypäiväsiä niinkun jupit jotka ajelee katumaastureilla, noidilla sitten katuharja. Ei ainakaan mun häntääni noidat leikkele."

 
 " Eilen illalla tehtiin likkojen kanssa reissu yhdelle vuorelle, tai katkastu koivun juurakko se oli.
Mää annoin seittemänvanhan Tiltan (Nimi muutettu, toim. huom.) taluttaa itteäni kotimatkan ja sain Emännältä kauheesti kehuja kun en vetäny -paljoakaan."


                      "Emäntäkin pääsi mun kanssa samaan kuvaan, se sitä ihan naurattaa."


"Likat hyppi taas trampalla monta kertaa päivässä, vaikka sato lunta taivaan täydeltä. Mää jo pelkäsin, että tää yks katoo iltataivaalle kun se niin korkeelle pomppi."

 
                                            "Välillä me painittiin sisätiloissa."

"Ja välillä meillä oli pihassa  jalitsumatsit, Toinen Poika oli molarina, se on pelannu amerikkalaista jalkapalloo ja tässä mää teen syöksyä ja se yrittää ottaa mua kiinni, ei saanu."


"Noi ei oo kai sitä tienny, että mää oon harjaantunut pallonviejä, me ollaan melkein joka ilta sitä Emännän kanssa harjoteltu. Paras väline on ihan tussuksi menny nahkapallo. Sitä mää kuljetan kiitolaukkaa ympäri pihaa, puskia ja omenapuita. Enkä helpolla luovuta."


"Just lähti Isäntä likkojen kanssa hakeen juna-asemalta kahta serkusta toisten seuraks ja huomenna tulee taas kaks veljestä pyhälounaalle. Niin että kyllä niitä taputtelijoita taas riittää."

"Palataan asiaan kun sitä taas kertyy."
"Emäntä tuolla toivottelee kaikille kivaa Pääsiäisen aikaa. Moro, meen päivätorkuille."

T. Jymy-Jami Sulonpoika Myttynen-Kukkaro (os Maroussia valente)


9 kommenttia:

 1. Jymy, olet kyllä niin komea koira!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mulla on ikää vasta vajaa 9 kuukautta, vielä on matkaa miehuuteen -ja komeuteen..."

   Poista
 2. Olet kyllä Jymy jo iso ja komea! Hyvä kun veit "luudan" piiloon...ei niistä noidista koskaan tiedä :) Hyvää pääsiäistä teille siellä!

  VastaaPoista
 3. Komea Jymy! Mukavaa Pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 4. On varmasti ihanaa olla noin suuren porukan huomion keskipisteessä. Toivottavasti luuta löytyy, kun pääsiäinen on ohitse. Hyvää pääsiäisen jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kyllä tää vähän rankkaa on, ei aina tiedä minne päin pitää ojentua, että kaikka pääsevät silittelemään!"

   Poista