lauantai 29. huhtikuuta 2017

"MÄÄ OON NÄHNY MÖHKÖFANTIN"

"Uskokaa tai älkää, mutta meidän pihaan muutti tänään ihan oikee Möhköfantti. Mehän asutaan täällä Puolen Hehtaarin Metsässä ja Emäntä on mulle maininnu, että sellasiakin voi vastaan tulla. Tänään sitten tuli.
Olin ihan rauhassa ottamassa isosta tuopista iltajuotavaa  kun katsahdin etuoikeelle ja siällä se oli.
Mää kertakaikkiaan ensin jäykistyin niinkun se entinen suolapatsas, mutta sitten mun miehisyyteni heräs ja lährin tutkiin mikä se oikeen oli. Emäntää aattelin suajella. Kattokaa ja kuunelkaa mua kuinka reipas mää olin."


"Mua jäi niin jännittään toi tapahtuma, että saunareissulla kiipesin ylälauteelle Emännän viäreen, ettei sen tarvi pelätä. Mää suajelen sitä noilta Möhköfanteilta."

 
"Nyt on tulossa kuulemma joku Wappu, sitä mää nyt jään odotteleen. Mikähän sekin on?
Hauskaa Wappua ny kuitenkin teille jokaiselle!
Terveisin Jymy-Jami Sulonpoika (joka sai taas jonkun palkinnon Ruoveteltä) Myttynen-Kukkaro (os Maroussia Valente)"

"Ps. Tossa lähikylässä Tompereella vietetään jonkun Tapparan kultajuhlaa, vahinko, sillä Kalpassa pelas toi Matias Myttynen loistavasti ja se on Emännän verisukulainen. Tiaroks vaan."


10 kommenttia:

 1. Kiitos Jymy tästä ihanasta vappupostauksesta. Suojele vaan sitä emäntääsi kaikenmaailman möhköfanteilta. Hauskaa vappua sinulle ja emännällesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kävi huono tuuri kun en osannutkaan ladata sopivankokoista videonpätkää nähtäväksi. Facebookissa se kyllä näkyy.

   Poista
 2. Iloista Wappua Sinulle Anneli ja myös Jymylle rapsutuksia ♫♫

  VastaaPoista
 3. Kiitos emännällesi siitä, että tuo video oli hänen Facebook profiilissaan, joten olen nähnyt, miten urhoollinen olet. Hauskaa vappua koko teidän jengille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Noi tekee kattoa pesuhuoneeseen.Meirän Vappu sujuu naulapyssyä paukutellen.Vappuhan on Työn Juhla. Mää tarkkailen työn laatua taas.Riehakkuutta teillepäin-"

   Poista
 4. Iloista ja simakasta vappua, ilo pintaan vaikka räntää tulee ilma sakeana. Onhan kuitenkin kevättä ilmassa. Rapsutukset sinulle Jymy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Simaa noi ei mulle taida antaa, eikä rapsutuksiinkaan oo aikaa, Vappuna, Työn Juhlapäivänä meillä tehdään pesuhuoneeseen uutta kattoa. Kiitos etärapsutuksista."

   Poista
 5. Hehee, hauska postaus. Niin ja Tappara tosiaan voitti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joopa joo Tappara- meillä ollaan Ilveksen porukkaa, pojat pelas ja herra Kukkaro oli hetken valmentajana junnuille.

   Poista