tiistai 22. elokuuta 2017

JYMYN- KOIRANUORUKAISEN- ELÄMÄÄ

" Terve, en oo tainnu vähään aikaan jättää mainintoja elämästäni Teille, arvoisa yleisö. "


"Noin yleisesti, oon voinu ihan hyvin. Oli tossa sellanen vaihe, ettei mulle ruaka maittanu, ei sitten yhtään. Isäntä on savustellu aika usein lohta ja rääppeistä Emäntä on keittäny mulle herkkua. Keitoksen se on jauhanu ihan möhnäks lihamyllyllä ja sitä on sitten sekotettu nappuloihin. Se mulle sitten maistu kun ruakahalu palas. 
Emäntä oli pohtinu, että mulla oli varmaan juaksut vaikka poikakoira oonkin. Mää oon nyt vuoden ikäinen ja kai mulla noi testosteroonit niinkun muillakin klopeilla on alkanu hyrrätä. Tiänviäressä oon ollu haistavinani Naisen Tuoksun, ja se kai mun pään on sekottanu ihan kunnolla. Niin Isäntä sano kun se on mua joutunu nykiin yhdestä pehkosta pois monena päivänä."

"Toi Neljäs Poika oli mun kanssa täällä yhden yön kun Isäntä ja Emäntä oli jossain aavan meren tuolla puolen." 
 "Ne oli kuulemma pienellä irtiotolla, ja mää sitä kyllä ihmettelin kun ei ne mua mukaan ottanu."


                         "Laivareissusta Isäntä ja Emäntä mulle mainitti."


 "Tulihan ne kotiin, onneks, Neljäs Poika ei taida ihan heti tulla mulle yökaveriks, niin sen Vaimo oli maininnu ja itte Neljäs Poikakin. En tiä miks`?"

"Kun heinäkuussa tuli tää ensimmäinen elinvuoteni täyteen, sain yhden asteen vapauden, nimittäin pääsin Isännän ja Emännän kanssa samaan huoneeseen yöks`. Eikä ovia pantu kiinni. Mulla on nyt vapaus kulkea ja kuorsata missä haluan. Yleensä vedän pikkumatot rypyille ja makaan paljaalla permannolla. 
Kerran mua haettiin ympäri huushollia ja terasseja ja sänkyjen alustoja kun mua ei missään näkyny. Arvatkaas missä olin? Mää makasin vessan lattialla!!! Ja ihmettelin kauheesti kun toi väki sitä sitten ihmetteli. Saa sitä tirsat vetää missä tykkää. Omassa kodissa."

"Emännän miälestä mää oon aika tyypillinen miähenalku. En nimittäin pennuntassuista päästyäni ole kukkapenkkeihin käpäliäni pistäny. Mitä ny vähän kukkaruukkuja kuljetellu paikasta toiseen. Heiniä mää joskus maistelen, kukista en välitä."


"Tänään meillä on käyty pari kriittissävytteistä episoodia oikein äänien kanssa. Mua joskus p*******s niin vietävästi, parhaassa poikaiässä kun olen ja kun Emäntä ei mua salli niskaansa niin yritin ottaa sen ison soffatyynyn kumppanikseni. Isäntä mut siitä touhusta hokas ja piti sellasen pirmennyksen ettei ennen oo kuultu. Emäntäkin siihen sitten tuli jatkaan mäkätystä ja etusormi ojossa ohjas mut blogihuoneeseensa ja määräs makaan jalkojensa juurelle."


"En siinä kauaa viihtyny kun selän takana oli maukas tekonahkanen palli. Sen nurkkaa mää vähän ehdin nakertaa kun taas Emäntä kuuli hiljasuutta ja sain kuulla kunniani...""Päivälläkin oli yks´ kiihkeesävynen tapaaminen Emännän kanssa kun se bongas mut syleilemästä sen pitsityynyä. Sain kyytiä permannolle ja lujaa..."


 "Päivällä Emäntä istu Alla Omenapuun- keinussaan ja mää yritin päästä sen syliin. Eihän siitä mitään tullu kun keinu kippas niin että Emäntä oli kintut kohti omppopuun latvaa ja meinas Neljännen Pojan Huvitus-puukin katketa."


 "Iltajalkapalloilut me tehdään Emännän kanssa joka ilta. Isäntäkin pyydettiin illalla mukaan, mutta ei se ymmärrä meidän -Emännän ja mun- sääntöjä vaikka se on kauhee penkkiurheiluhullu ja kattoo kaikki urheilut TV:stä. 
Tänään Emäntä yritti videoida jälkipolville meidän matsia, mutta kuvaan oli kuulemma tullu vain Emännän pinkit roksit. Mun pallonkuljetustaituruutta ei yhtään näkyny."

"Tällästä tää mun elämä nykyään on. Kommunikointi -jos vähän kärjistän -on " eiiii,  eiiii, eiiii hypi...
ja kuvitelkaa tähän Emännän kimakka ääni!""Tällasia mun -koiranuoarukaisen- päivät nykyään on. Aamulla Isännän kanssa Maanteiden Ihmeitä -lenkillä kun Emäntä viälä nukkuu, päivällä köllöttelyä -jos sää sallii -pihassa. Jos Emäntä puuhailee pihassa, sen seuranta, eli missä se kulloinklin on takapuoli pystyssä. Jos Emäntää ei näy, kutsun häntä reippaalla haukulla. Ja mulle vastataan -EIHAUKUEIHAUKU, täällä ollaan. Päivällä tehdään pari lenkkiä ja iltatoimina Emännän kanssa potkitaan tussua jalkapalloa tai mehupönttöä.."

                    "Hyviä syyspäiviä Teille, Arvoisa Yleisö! Mää vaivun yöunille!" 

Terveisin Jymy-Jami Sulonpoika Myttynen-Kukkaro (os Maroussia Valente)

18 kommenttia:

 1. Hyvä postaus. Mindi söis pihalla kaikki vadelmat ja pihlajanmarjat...Roosa taasen sienet(!) ja koirankakat (hyi). Toivon vaan, ettei tule kärpässientä tms. vastaan, kun ei aina kerkiä väliin. Mä en tiedä mikä vaihe Mindillä nyt on...luultiin jo, että tuhoamiset loppu. Yöllä syödään välillä peittoja ja tyynyjä...olohuoneessa taasen varastetaan pöydiltä tavaraa aina kun silmä välttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjapuskissa meidänkin koirao ovat viihtyneet, Jymylle maistuu karviaiset.

   Poista
 2. Sinä Jymy olet hauska heppu. Mukava lukea pitkästä aikaa kuulumisiasi. Vai on alkanut hormonit hyrräämään? Ihmekös tuo, kun ottaa ikäsi huomioon. Nyt kun olet saanut lisää vapautta se tietää myös lisää vastuuta, mutta tämän kai tiesitkin. Sano terkkuja emännällesi. Vouihyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tää mun elämä vielä on niin totista opin aikaa, että joskus saattaa tulla noita yrittämisen ylityksiä, kais tiät?!"

   Poista
 3. Kuules Jymy, aika paljon samanlaista se meidän Elmonkin elämä on vaikka se onkin jo 8-9 vuotias. Matot rytätään kasaan, varsinkin jos pelottaa (esim.ukkosella), pihalla maataan ja vahditaan kotiväkeä ja tiellä menijöitä,ruoka maistuu jos siihen lisää jotain kastiketta tms. Emännä jalkaa mielellään aina "nylkytettäis", mistä emäntä ei tykkää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ups, niinkö paljon Elmo on elämää kokenu ja viälä jaksaa, no eihän mulla sitten mitään kiirusta tästä poikamaisuudesta oo luopua."

   Poista
 4. Voi Jymy♥ Olipas kiva kuulla sinun kuulumisia..pikkuisen on touhua riittänyt:)) Täältä sellainen vanha karvaherra Zeus lähettää sinne koiramaisia terveisiä...halusi kertoa ettei moni noista sinun edesottamuksista tule kyllä iän myötä yhtään helpottamaan,päinvastoin saatat keksiä lisää kaikkia "hauskoja" kepposia...Ihana olet!! Mukavaa viikonjatkoa sinulle ja perheelle:)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Päde minkä tulevaisuuden mulle maalasit, terv. Emäntä
   ps. kaksi edellistä berniä olivat rauhallisia tyttökoiria, tämä Jymy on toista maata- toistaiseksi.

   Poista
 5. Ei ole helppoa sinun elämä, Jymy. Hormonit hyrrää ja ihmiset eivät ymmärrä. Ei edes tyynyä saa halata... Huoks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mää oon kuulemma Rakastaja Raju - kun suutelo ei riitä, mää purasen sitä tyynynnurkkaa..."

   Poista
 6. Oleppas sinä aika touhukas tyyppi. Vai pitsityynynkin meinaat omia.
  Hyvä kun sulla oli kaveri, kun isäntäpari lähti reissuun.
  Terkkuja täältä meidän pieneltä villakoiralta Rufukselta. Se on aikalailla pienempi kuin sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Se mikä on sun on myös mun, niinhän se menee. Terveisiä Rufukselle."

   Poista
 7. Mitä se herrasväki siä mäkättää sormi pystyssä. Mitä varten niitä tyynyjä oikein on hankittu, jos ei niitä halata saa. Ihme porukkaa, mutta koita kestää, tarjoohan ne hyvää ruakaa kumminkin. Ja pelaa potkupalloo sun kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kun toit uuren näkökulman mun elämänmenooni, niin tulin ittekin ajatelleeks että tolla mun kotiväellä voi olla melkosen rajottunu elämäkatsomus mun suhteeni. Mää koitan valistaa niitä uuteen ajattelutapaan. Kiitos vinkistä!"

   Poista
 8. Voi Jymy kun sä olet suloinen!Tosi kuria sulle pidetään,mutta olisitko sä muuten liian vallaton. Kyllä sä sitten ymmärrät,kun oikei aikuistut:)

  VastaaPoista
 9. Tää oli niin hauska! Makeat naurut ennen nukkumaanmenoa, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on naurussa itselläkin pitelemistä -tai itkun...

   Poista