torstai 26. huhtikuuta 2018

MINKÄ TAAKSEEN JÄTTÄÄ JA POISTOPÄIVÄT

"Mää kun omaan  tollasen leikkisän luanteen, niin nyt saan kantaa sen hedelmiä. Sanon, että happamiks` ovat muuttuneet talven lumien alla. Niinkun toikin harja. Mää sen syksyllä piilotin niin syvälle kukkapenkkiin, ettei Isäntä ja Emäntä sitä löytäny vaikka ne kuinka sitä etti. No nyt se löytyi kun Emäntä kävi sitä penkkiä kuapimassa ja se oli tarttunu Sen kuakkaan. Huamaatteko mun tuunausjäljet?!""Tota vehjettä on käytetty nyt mun turkiksessa pari päivää. Toi kasa on eiliseltä.""Ja tää tehtiin tänään":"Lisämateriaalit tuuli vei kukkapenkkiin. Takapihaltakin löytyy isot kasat karvoja jos joku sitä vaikka tarvitsee. Linnunpesiin se on kelvannut."

"Olen käyny lenkkeilemässä rantasaunalla ja nähtiin joutsenia. En viittiny varpaitani kastella jäisessä vedessä. ""Isäntä oli jotakin tuunailemassa kylän rantasaunalla ja mun piti kävellä Emännän kanssa kotiin. 
En kävelly. Juaksutin Emäntää perässäni takasin rantasaunalle. Aika kovaa kyytiä. 
Tultiin sitten autolla kotiin."

"Kävin mää mätsärissäkin yhtenä pyhäaamuna.  Salla mua juaksutti monta kierrosta tyhjässä kehässä, meille kummallekin tuli ihan hiki. Ihmisten aikataulut ei pitäny paikkaansa ja oli muut tärkeet hobbyt odottamassa. Ihmiset kuulu puhuvan, että "tää oli hyvää harjotusta Jymy-Jamille, siitä on sama oliko tää kilpailu vai mikä".  Me sitten mentiin pois eikä osallistuttu koitokseen. Näki ne ihmiset kuitenkin mun komeuteni!"

"Ens´viikolla mulla on oikee näyttelypäivä Tampereella. Mut on ilmotettu bernien nuorten luokkaan. Voi olla, että joudun vaihtaan  tohon karvattomien koirien joukkoon jos Isäntä ja Emäntä multa joka päivä kerää kassillisen karvoja."

"Elsa ja sen tyttökaveri oli meillä viime viikolla yökylässä. Mää olin taas niin kiihkon vallassa tutuista tytöistä, että en meinannu Emäntääkään totella. Se joutu korottaan mulle ääntänsä. Aika lujaa."

"Muuten tässä on menny ihan hyvin tää kevätaika, kattelen kun Emäntä häärii puutarhatöissä ja löytää mun kätköjä niinkun ton harjan. 
Yhtenä päivänä kirmasin puitten välistä naapuriin ja toin naapurinpojan molemmat työhanskat näytille. Isäntä vei ne postilaatikkoon eikä antanu mulle mitään palkkaa."

"Otan tässä pienet iltapäiväunet ennenkun mennään lenkille.


Moro, nauttikaa kevään tulosta! Terveisin Jymy-Jami Myttynen-Kukkaro"

6 kommenttia:

 1. Oho..noin se talviturkki lähtee:) Olet sinä vaan komea poika Jymy:)♥ Kivahan se on saada harjoitusta sieltä kehästä ja kovasti tsemppiä tulevaan näyttelyyn! Leppoisaa viikon jatkoa❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Joka toisella askelluksella putoaa kyljistä kimppu karvaa, Emännällä riittää askarreltavaa."

   Poista
 2. Kiva kuulla, että olet huolehtinut emännän ja isännän kuntoilusta. Ihan ilmaista kuntoliikuntaa, kun juoksevat sinun perässäsi. Toivottavasti ovat siitä kiitollisia. Kun karva lähtee, niin tilalle pukkaa vaan entistä kiiltävämpää karvaa, tytötkin tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Nää on mulla vasta toiset karvanlähtöviikot ja oon huomannu, että isäntäväki kulkee melkein kontillaan nurkissa jonkun rätin kanssa eikä päästä mua sänkyynsä. Kummallista."

   Poista
 3. Tekee isännälle ja emännälle tosi hyvää, kun saavat sinun ansiosta liikuntaa. Puhumattakaan siitä, että piristyvät, kun huomaavat, etteivät olekaan itse unohtaneet minne ovat tavaroitaan jättäneet.
  On sinun turkissasi varaa karvanpoistoon, jos eivät vallan sheivaamaan ala.
  Menestystä näyttelyyn! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Emäntä sano, että se huovuttaa mun irtokarvoista lämmikkeen kasvihuoneen korituoliin. Hyvää viikonloppua sinnekin, mää jään kotiin Lempipainijani kanssa, isäntäväki lähtee sunnuntaina käymään Tallinnassa."

   Poista