keskiviikko 30. toukokuuta 2018

"MITÄ OOTTE TÄNÄÄN SYÄNY?"

"Mää söin teinipojan uudenkarheen lippalakin. Ei se oikeen tykänny. Se anto sen sitten mulle ikiomaks."


"Annan teille piänen vinkin: ei kannata piilottaa tyhjäks´ kaluttua luuta Emäntänne keinutuoliin. Ei ainakaan sellasta jossa on niinkun kruunu siinä toisessa päässä. Emäntäni istua rojahti eilen keinuunsa katteleen  Käpyä selän alla- elokuvaa ja ny Sillä on kruunun kuva takamuksessa.""Käytiin taas rannassa mattopyykillä. Emäntä yritti saada mua uimaan, mutta edes varpaitani en veteen laittanu. Muut tuaksut ja elementit mua enemmän kiinnosti.


"Rannalla oli Isännän ja Emännän tuttu. Se kysy niiltä, etteikö ne isompaa koiraa löytäny ja tarkotti  mua. Sillä ittellä on kai ollu joku taskukokonen koira tai jotain. Omasta miälestäni oon ihan sopiva sylikoiraks`."

"Tehtiin eilen Emännän kanssa iltalenkkiä tossa Pikku Prinssin sammalpolulla. Yht´äkkiä' ruahikossa kahisi ja siältä ampas mun eteen  myyrä tai joku muu metsän elävä. Mää hyppäsin ilmaan pelästyksestä. Onneks` oli Emäntä vieressä, pääsin Sen taakse turvaan.  Tänään en niille huudeille menny vaikka Emäntä houkutteli. En tiä meenkö huomennakaan, eihän sitä tiä vaikka se metsän elävä kävis mun kimppuun. Hui!"

" Ei mulla muuta, olkaa koiramaisesti tää loppuviikko!"


12 kommenttia:

 1. Kiljaisiko emäntäsi, kun kruunuleiman takapuoleensa sai? Maistuiko teinin lippis yhtä herkulliselta kuin näyttää? Kannattaa kavahtaa kaikkea kissaa suurempaa ja varmuuden vuoksi myös kaikkea kissaa pienempää. Olet fiksu poika.
  Emännälle terkkuja. Koiramaista kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mölähti Se jotakin, en jääny kuunteleen. Kesäkuuta ittelleskin."

   Poista
 2. Katsos Jymy-Jami, kun kruunu kuuluu ihan toiseen päähän eikä takapuoleen. Teinien lippalakit ovat lähes pyhiä. Ne eivät ole vain lakkeja, vaan ikään kuin osa päätä. Yhdessä asiassa olet ihan oikeassa, olet tosi sopiva sylikoiraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Niin kai, Pikku Prinssiks mua aluks nimiteltiin, kai siitä noi kruunajaiset on mun miäleen jääny."

   Poista
 3. Hih..voi sinua Jymy kun aina sattuu ja tapahtuu♥ Onneksi olet noin lutunen ja nuo sinut silmät on sellaiset ettei sinulla voi olla vihainen ainakaa kovin kauaa:) Tuo teinin lippiksen tuhoaminen oli kyllä aika paha juttu..minä kun niitä täällä kotona siirrän kaapin päälle niin jo tulee kaamea parku "Kuka on koskenu mun lippikseen..ja sitten murisevat kuin heränneet karhut talviunilta":) Kyllä sinä olet oikein sopiva sylikoiraksi! Aurinkoista toukokuun viimeistä päivää sinne teille ja kerrohan taas kotoväellekin terveisiä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mut on otettu tähän huusholliin siksikin, että sattuis ja tapahtuis enemmän kun kaks´eläkeläistä sais aikaseks´, siis tota tylsyyttä karkottaan."

   Poista
 4. No kuule JYMY, en ainakaan lippalakkia, vaan ihan puuroa ja leipää. Ei ehkä sinunkaan ihan kaikkea kannattaisi maistaa, mutta mukavaa kesäpäivää Jymylle ja emännälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ihmiset aina sanoo lapsilleen, että kaikkee pitää maistaa, mää oon kuuliainen."

   Poista
 5. Jymy sulla on pikkasen syyllisen näköinen ilme ??
  Vai oletko syyllinen kruunun näköiseen kuvaan ??
  Ai ai laitappa kruunu seuraavalla kerralla vaikka emännän puutarhaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Emäntä käski sanoon, että kukkapenkkeihin ainakaan ei saa kruunuluita piilottaa. Oikeesti se luu unohtu multa siihen keinutuoliin. Pyysin anteeks -ja sain."

   Poista