keskiviikko 20. marraskuuta 2013

ETÄTÖITÄ HIKI HATUN ALLA

On ollut koko päivän baskeri tiukasti tukan suojana. Tällaista on ollut puuhastelu tänään:
-8.50 tekstiviesti KappAhlilta, saisi halvalla asusteita, valitan, nyt en pääse kaupoille
-9.00 velipoika soitti, sovittiin treffit Kolmenkulmaan kunhan aamuhommiltani ehdin
-soitto verotukseen, odottelua 10 minuuttia, kuolinpesän veroasioiden hoitoon tarvitaan kaikkien kuolinpesän osakkaiden valtakirja -taas uutta tietoa, veronpalautuksen määrää ei ilmoitettu puhelimitse kun ei ole niitä valtakirjoja. Verotuspäätös tulee kirjeessä jos Itellan lakko ei sotke postinkulkua.
-koiraparka luuli pääsevänsä lenkille, mutta haettiinkin vain posti
-postissa tuli kutsu 3.12 omaisen joulujuhlaan. Pitänee mennä. Samana iltana "Yksityisteiden hoito- ja kunnossapitotoimenpiteet"- tiedotustilaisuus. Onneksi vasta illansuussa, ehdin sinnekin.
-asiakirjojen tarkistus maistraattia varten. Missä perukirja ja liitteet? Velipojalle ne annoinkin eilen, yli kaksi tuntia olin viettänyt tuomarin luona näitä asiakirjoja laatimassa. Nyt tarvittiin edunvalvojan sijaisen allekirjoitus ja maistraatin hyväksyntä niille.
-11.20 velipojan tapaaminen ABC:llä, asiakirjojen vaihto.
-11.50 Tampereen Maistraatti ja asiakirjojen luovutus. "Saisiko ne nopeasti?" "Pari viikkoa voi mennä aikaa." "Jaha!"
-12.05 bensamittari alkoi näyttää tyhjää
-12.20 Lielahden Prisman Elisa-shopissa narisemassa puhelinlaskusta. Heinäkuussa olen lopettanut lankapuhelinliittymän, vahvistus on jäänyt Elisalta lähettämättä. Laskua ei tarvitse maksaa. Vuoroani odotellessa tuijottelin I-podin mainosta, tekisi mieli jonkinlaista, voisin osata käyttääkin. Kirjoja lukiessa se voisi olla kätevä, vai onko? Alle 400€ oli hinnat.
-12.55 Lielahden Eurokankaaseen katselemaan pitsiverhoja, ei ollut mieleisiä, eikä muutakaan kiinnostavaa sieltä löytynyt.
-13.05 Lankamaailmaan matonkudetta ostamaan. Puolison jalkapalliin olen neulonut uutta päällistä, kude loppui kesken joten uusi vyyhti piti hakea. Edelliset ostin Tesomalta, värissä saattaa olla poikkeamaa.
-13.30 auton tankkaus
-13.45 Osuuspankkiin, muistin pysäköintikiekonkin.
-14.05 kassa-asioilla. Piti lopettaa sijoitustili. Ei voinut tehdä kassalla, virkailijapoika tilasi varausajan, pääsin 10 minuutin kuluttua. Oli otettava virkailijan pöydältä OP-karkki suuhun, oli jo hiukan heikottava olo.
Sijoitustili lopetettiin ja varat -sitten joskus- siirtyvät tavoitetilille. Tehtiin sopimus kuukausittaisesta tilisiirrosta, jospa saisi hiukan kertymään tulevaksi kesäksi lomailurahaa.
-14.45 auton nokka kohti kotikylää.
-14.55 kahvin tuoksu ja päiväkahvin aika.
Pääsi se Hymykin minun  kanssani pienelle lenkille kunhan olin saanut kahvit juotua ja mainospostin luettua.
Hymy luki omat postinsa tienvarren ojien reunoilta.
Baskerista oli jäänyt syvä uurre otsalle.
Kampauskin oli aivan littana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti