maanantai 16. helmikuuta 2015

"EI JUMANKAUT, TÄÄLLÄHÄN ON NAULA!"

-parkaisi Puoliso kun olin kutsunut hänet aputöihin tulostinta huoltamaan.
Olin vaihtanut tulostimeen uuden mustekasetin enkä saanutkaan sitä enää toimimaan. Puoliso kun on mekaniikkaan nuoruutensa päivillä hurahtanut, niin minä noita huoltotöitä hänelle useinkin tarjoan. Muistin virkistämiseksi.

Tulostimeni on päältäladattava, eli paperinsyöttöaukko on avoin, -jopa nauloille. Tämä ei ollut läheskään ensimmäinen kerta kun tulostinta on jouduttu rassailemaan. Paperiaukosta on löytynyt pieni kuivakukkakimppu, paahtoleivän palanen, lego, kynä ym.
Ilmoitustaululta ovat pudonneet. Taululla on niinkin tärkeitä asioita kuin PRIORITY- merkkejä ja lasten posteihin liimattavia tarroja. Ja lista ommeltavista asioista.
Tätä tulostinongelmaa pohdin saunan lauteilla, löysinkin oivan ratkaisun: vaihdan tulostimien paikkaa; tuon toisen omaan huoneeseeni ja  tämän kynä-naula-ym. syöpön vien Puolison koneen viereen.
Näin tein. Sain tulostimen asennettua ja koetulostus taas tökki. Käsi aukkoon ja käteen tarttui helmiperhosen häntä. Oli pudonnut ilmoitustaululta kun laitetta siirsin.
Tästä viimeisestä pudokkaasta en enää Puolisolle maininnut.

Toisen tulostimen siirsin pikkuhuoneeseeni Tori.fi:stä ostetun lipaston päälle
Samalla sai taas järjestettyä askarteluhyllyä parempaan siivoon. 

Lipaston kotiintuonnissa oli taas tulla ongelma. Tiedossani oli sen mitat ja auton tavaratilan koon olin Puolisolta tarkistanut. Pihassa lähtöä suunnitellessa Puoliso kävi vielä mittailemaan tavaratilan kokoa ja epäili ettei lipasto sinne mahdu,. Minä intin, että mahtuu mahtuu, mitat ovat nämä.
Hakupaikan pihassa lipastoa jouduttiinkin sovittelemaan kaksissa miehin. Niinhän siinä kävi, että takapenkkejä jouduttiin kaatelemaan.

 Sain taas katseen nenänvarttta pitkin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti