keskiviikko 10. helmikuuta 2016

"SUA LEMMIN KUIN JÄRJETÖN MÄ OISIN"

Tanssituokio eläkeläisristeilyllä alkuviikolla:
"Mennäänkä poski poskea vasten?"
Yritettiin, oli esteitä. Nimittäin elintaso/elämäntavat ovat asettuneet meille kummallekin - herra Kukkarolle ja minulle - rouva Myttyselle, vartalon keskuvaiheille, joten olisi näyttänyt jkv. koomiselta jos olisimme posket vastakkain tanssin pyörteissä haaveilleet/muistelleet jostakin entisestä herkästä hetkestä.
Siispä säädyllisen välimatkan päässä toistemme poskista pyörähtelimme tuttujen sävelten tahdissa Viking Cracen tanssiparketilla.
Edelliselle samanlaiselle reissulle pari vuotta sitten olin varustautunut kumipohjakengillä, erinomaisilla Eccon korkokengillä, mutta eihän niillä voinut tanssiparketille mennä.
Olin etsinyt tanssikenkiä -punaisia-ja satuinkin löytämään ne -Fidasta. Käyttämättömät Palmrothit. Kympillä.
Tietenkin punainen pussukkakin matkaan lähti.
Punainen on minun energiavärini ja se pitää olla ainakin kengissä.
                                        "Annelipunneli punaisissa kengissä hyppäsi,vippasi
                                          Vilpan tuppaan,
                                          Vilppa sano niin, ota tyttö kiin,
                                          vie kamariin,
                                          syötä sokerii,
                                          paina ovi kiin."
 Kukakohan se tuonkin runonpätkän on runoillut, sitä minulle lapsena luettiin. Siitä alkuperäinen blogin nimikin "Annelipunneli" on peräisin.

Reissu oli antoisa, oltiin tutun ryhmän mukana ja  tutustuttiin uusiin ihmisiin, sehän näillä matkoilla on tarkoitus. Syötiin hyvin ja vähän levättiinkin. Tai minä aika paljonkin, en viihdy merenkäynnissä.

Matkalukemisena oli Katja Ketun "Kätilö". Edellisenä päivänä olin katsonut saman elokuvan. Mielestäni "Kätilö" on tekstinä kiinnostavampi, elokuva puhutti toisella tavalla, tuli kiinnitettyä enemmän huomio tuttuihin lahjakkaisiin näyttelijöihin joten tekstin hienoudet jäivät vähän varjoon. Minun mielestäni.


                                                     Aavan meren tuolla puolen...

4 kommenttia:

  1. Punaset tanssikengät on ihanat.Miullakin oli tuollaset joskus nuorena, nyt on tanssit tanssittu kun tuo keppi on aina kolmantena pyöränä.
    Oikein mukavaa kevään odotusta

    VastaaPoista