perjantai 15. syyskuuta 2017

KOIRANSIIVOUSPÄIVÄ

"Emäntä oli tänään opettelemassa -taas- asioita mitä pitää tiatokoneella osata.  Emännällä on bloggauskäytössä Isännän entinen pöytäkone. Emäntä vallotti sen ittelleen kun se voi aina välillä kattella siinä tv:täkin eikä tarvitse mennä toiseen huoneeseen."


"Isäntä räplää kannettavaansa omassa huaneessaan. Konttorikäytössä Emännällä on oma läppäri ja sen kanssa Emäntä oli päivällä kylillä.
Emäntä on kai jo käyttäny aivokapasiteettinsa lähes loppusuoralle kun uuden oppiminen taitaa takkuilla tai ainakin opin perillemeno näyttää tapahtuvan viiveellä."

"Kun Emäntä kotiutu, niin me kirmattiin takamettään lenkille ja löydettiin puska isoja mustikoita. Määkin niitä halusin ja pukkasin vähän Emäntää. Sinne pyllähti Emäntä sammalikkoon, rillitkin siltä lensi.
Kotona Emäntä sano, että nyt tyhjennetään päänupin muisti. Ja pestään polvet."

"Määkin sain kutsun pesuhuoneeseen, en oikein tykänny kun mun rauhallinen keinumistuokio keskeytettiin."


"Emäntä näytti mulle uutta kampaa, mää siappasin sen heti ja tein kunnon loikan ton ruskeen tualin yli Kielletylle Sohvalle. Noi tuolit on muka esteenä, etten sinne soffalle menis. Oon aika näppärä esteitten ylityksessä, olisittepa nähny! Yhden loikan taktiikalla onnistuin."


"Pesuhuaneeseen Emäntä mut sitten houkutteli. Aika kauan sain sen jalkojen välissä olla litistyksissä kun mua harjattiin ja kammattiin ja furminoitiin ja tehtiin vaikka mitä."


                  "Mää jo luulin, että oon saanu velipojan, toi karvakasa näytti ihan siltä." 

"Emäntä kuulemma oli tyytyväinen kun olin niin kiltisti ton harjaamisen aikana. Eikä Emäntäkään saanu kun yhden palkeenkiälen käsivarteensa. Entiset olikin jo päässy paraneen."

"Mää taas toivottelen Teille hyvää viikonloppua!
Terveisin Jymy-Jami Sulonpoika Myttynen-Kukkaro (os Maroussia Valente)"
10 kommenttia:

 1. Teillä piisaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ei niitä lukiessa voi muuta kuin nauraa. Noista sun karvoista voisi vaikka kehrätä lankaa, jos sille päälle sattuisi. Oikein mukavaa viikonloppua myös teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keräänkin villat pussiin ja huovutan ne -joskus- istuma-alustaksi. Onneksi koiranvillat ei haise.

   Poista
 2. Voi sinua komia Jymy ja niin kauniisti osaat poseerata kuvissa😍♥ Ei taida tosiaan tuollaiset tuoli esteet teitä koiria pidätellä....taitaa enemmänkin olla sellainen haaste "tuonne on kyllä päästävä":) Ihanaa viikonloppua sinne ja paljon rapsutuksia Jymylle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn tullen siirryin olohuoneeseen ja keinutuoliin. Jymy ei siitä pidä ja on valloittanut nyt keinutuolini. Tuo korkea loikka meidät yllätti, ei taida matalat aidat tätä Rohkimusta pidätellä.

   Poista
 3. Sieltähän kuoriutui komea poika. Hieman varovaisuutta hyppyloikissa kielletylle sohvalle. Ainahan voit hiipiä salaa jostain kolosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takapää jäi vielä kuorimatta! Keinun kautta sinne soffalle pääsee.

   Poista
 4. Miten sinä Jymy noin loikit, että Rouvan kaadoit? Onneksi ei pahemmin käynyt ja rillitkin taisi löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Nokun ne mustikat oli niin houkuttelevia. Ja alla oli pehmee sammalikko, ei Emännälle kuinkaan käyny."

   Poista
 5. Komea Jymy! Meilläkin pitäisi taas pitää koiransiivous-päivä... Elmolla kasvaa karvat niin äkkiä pituutta ja sitten kun sillä on tosi huono tapa pissiä etutassunsa karvoihin, niin alkaa haista pissalle :( Ei kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä kaari Jymylläkin on, sääriä pestään päivittäin.

   Poista