perjantai 8. kesäkuuta 2018

PAREMPIIN SUIHIN

-meni tämä torttu. Ilman lisukkeita.""Emäntä ja Isäntä oli Teinipojan kanssa ostamassa juhlapaitaa ja ne jätti mut yksin kotiin. Kotimatkalla ne oli käyny kaupassa ja Emäntä ajatteli, että tekee kiireen keskellä iltapäiväkahville mansikkatortun."
"Emäntä oli laskenu ton pahvilaatikon terassin pöydälle ja mää tietenkin niitten kotiintulosta villiinnyin  ja kaikesta kiinnostuneena sitä  laatikkoo haistelemaan. Siitä seuras aika metka kilpajuoksu taloa ympäri kun sitä laatikkoo hampaissani roikotin. Emäntä juaksi kynähameessaan ja korkokenkissään  mun perässä pari kiäppiä talon ympäri. Välillä se mairitteli kimeellä äänellä -annapois, annapois, hyväpoika hyväpoika. Talon toisella puolella Emäntää jo kiristi ja Se oikein karjas että kylä raiku :NYT JYMY, HETI TÄNNE, ANNA POIS. En antanut. Menin puskan taakse piiloon ja söin sen tortun. Viimistä palaa myöten, ei jääny edes linnuille muruja."

"Mulle jäi tosta talonympärijuaksusta leikkimieli päälle ja halusin jatkaa sitä jalitsumatsilla.
Emäntää ei oikeen enää kiinnostanu ja kai sillä hamekin vähän kiristi. Eikä noi Emännän kaupunkikorkkaritkaan mitkään nappulakenkät ole. Yrittänyttä ei kumminkaan lannisteta."


"Tämmönen perjantai- iltapäivä mulla oli. Kuinka sun viikkos on sujunu?"


"Hyvää viikonloppua Teille, ystävät!"

t. Jymy-Jami Sulonpoika Myttynen-Kukkaro

8 kommenttia:

 1. Voi pientä, kun oli nälkä :D.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kysymästä, viikko sujui mukavasti. En ole juossut yhtään enkä syönyt torttuja täytteellä enkä ilman. Siis oikeastaan aika tylsä viikko. Nyt tekisi mieleni antaa sulle yksi vinkki, kun mulle tuli jotenkin pahat mieleen. Ensi kerralla odotat, että emäntäsi ehtii täyttää tortun ja sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "No kyllä niitä torttuja riittää, huomenna tulee likat lomalle"

   Poista
 3. Voi Jymy ♥ Se sinun emäntä ei varmasti ole iloinen että me lukijat aina täällä hekotellaan kun luetaan sinun tempauksista, vaan kun ne nyt nostaa sen hymyn huulille joka kerta vaikka kuinka yrittäisi olla vakavana..EI tuollaiset silmät omaavalle lutumussukalle voi olla vihainen..ainakaan kauaa:) Mukavaa viikonloppua 😊💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "No kun toi Emäntä on tollanen ikääntyneempi naisihminen, niin kyllä sekin kyytiä joskus on vailla, edes talon ympäri jos ei muuta..."

   Poista
 4. Koiraa ei juoksemalla saa kiinni, se on ihan vissi asia. Ja oppiipahan emäntä nostamaan syötävät saavuttamattomiin. Tilaisuus kun tekee varkaan vanhan sanonnan mukaan. Näin se on meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä saa, sen olen todennut. Tämä yksilö- Jymy -on kyllä nöyränsorttinen poikakoira, mutta joskus tortunhimo vie korvat...Toisaalta yhteinen leikki piristää päivää...

   Poista