perjantai 18. tammikuuta 2013

SIIVOUSPÄIVÄT, IMUROIN KOIRANKIN

Eilen aloitin isomman siivousurakan auton huoltorumban kanssa. Puolison autosta valui jotakin pois mitä ei saisi tapahtua. Minä sen huomasin kun joku merkki alkoi vilkkua. Oli menoa ja autolla piti päästä. Yönmusta V-70 peräkoukkuineen on Puolisolla ikäänkuin työautona, minä saan käyttää Puolison A:ta, sitä jossa on neljä sisäkkäinasetettua rengasta etupuskurissa. Sain ohjeen: peräkontissa on kanisteri, lisää sitä jos valo alkaa vilkkua. !!! Siis mihin sitä ainetta laitetaan?? Sain opastusta kädestä pitäen. Taas opin uutta!

Autolle saatiin huoltoaika merkkikorjaamoon, lasku 1050€! Aikaa kului puoli päivää. Isohko korjaus oli jouduttu tekemään. Nyt laskun nähdessään nikotteli Puolisokin. Edellinen yönmustan korjaamolasku joulukuussa oli sekin yhteensä yli 1000€. Kyllä kirpaisee eläkeläisen kukkarossa. Yhdellä pojistamme on sattumankaupalla 500€:lla ostettu VW- Vento, sitä ei ole tarvinnut korjata, paljoakaan.  Täytynee meidänkin siirtyä karvalakkimalleihin tulevaisuudessa kun autoja vaihdetaan.

R.Mikael tarvitsi uudet sukset tämänpäiväistä kouluhiihtoa varten. Isä oli töissä joten Mummi ja Pappa asialle
suksia ostamaan. Se Puolison tietokone oli hankintalistalla, samoin minulle kahvakuula. Prismasta ostettiin suksipaketti, tietokone ja kahvakuula. Pinkki.

Illalla siirsin vanhat tietokoneet, toisen kaappiin ja toisen uuteen paikkaan, eli makuuhuoneeseen, saan sinne lasku- ym mapit samaan paikkaan. Muuten siirto onnistui, mutta HP-tulostin vm 1999 ei alkanut tulostaa. Sen kuntoonsaattaminen jatkuu tänään.
Uudenkin koneen sain paikoilleen, vielä ei olla virtaakaan kytketty.

Kävi vähän hassusti R.Mikaelin hiihtoreissu uusilla suksilla. Pakkasta oli aamulla 27.8 astetta, joten hiihto oli peruttu.

Siivousurakka on nyt ohi. Imuroin koiran nukkumapaikan ja samalla koko koiran. Vähän Hymy minua mulkoili ,että oletko muori tosissasi, mutta rauhottui ja tyynesti antoi muorin tehdä imuroinnin loppuun.1 kommentti: