torstai 23. lokakuuta 2014

LANKAVARASTOA KUTISTAMASSAUlkoinen valokuvastudioni on toistaiseksi käytössä neuleitten kuvaamisessa.
Tv-tä tuijotellessa viimepäivinä olen saanut aikaseksi kaksi paria putkisukkia (toinen pari meni jo lahjaksi) langanlopuista. Putkisukkia en olekaan aiemmin neulonut, mukavilta ja istuvilta tuntuvat jalassa.
Eräälle vielä näkemättömälle henkilölle kudoin värikkäät sukat. Mustan piponkin tein.Tämä eräs henkilö tulee liittymään perheeseen kunhan tapaaminen saadaan aikaiseksi. Ollaan kadonneen jäljillä. 
Tablettini sopii villapuseron langanlopuista tehtyyn olkalaukkuun. Harvemmin kuitenkin taidan kulkea tabletin kanssa koiralenkillä tai puutarhassa, niihin tarkoituksiin kirjavat neuleeni on tehty.
Sainpahan langanloppuja taas pois.

Jostain kirpputorilta vuosia sitten olen ostanut KidMohairin ruskeaa lankaa. Värinsä puolesta se ei ole päässyt miksikään tekeleeksi. Nyt mietin: virkkaanko toisen Strömsömallisen jakun vai kudonko Novitan Taikajakun. Eilen illalla tein päätöksen ja aloitin virkkaamaan Strömsö-jakkua itselleni (tai jollekin muulle jos on tarvetta). Nopeasti se eteneekin kutosen koukulla. Mustalla Rose-mohairilla teen raitoja.

Veljen tyttären perheeseen syntyi viikolla esikoispoika. Tätinä sain luvan tehdä vauvalle neuleasun. Teen sitä omalla mallilla, samanlaiset olen tehnyt omillekin lastenlapsille. Nyt sattui kömmähdys: vastasyntyneelle nuttu on aivan liian iso, tein purkuhommia ja aloitin uudelleen. 

Tapanani ei ole ollut aloitella montaa työtä yhtàikaa, mutta nyt olen oppinut siihenkin tapaan. 
Monessa kopassa ja pussukassa on nyt odottelemassa erilaisia alkuja, fiiliksien mukaan niitä aina jatkan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti