sunnuntai 15. marraskuuta 2015

PIHANSIIVOUSTA JA MUITA HARRASTEITA

Kädentaidot messuilla kävin pikaisesti jo perjantaina. Olen pyörinyt siellä koko niiden olemassaolon ajan  joka syksy kahdenkymmen vuoden ajan. Moni koju on tullut tutuksi ja sen olinpaikan jo muistaa.
Yhtään tuttua en koko matkalla tavannut.
Matkan tein taas bussilla, oma auto ja messuruuhka -ei kiitos.
Jo reissua suunnitellessani tiesin, etten mitään erityistä aio sieltä ostaa. Kaapeissa on vielä edelliskerroiltakin käyttämättömiä askartelutavaroita. Ja joitakin on käytetty vain kokeeksi.
Silmänruokaa siellä taas oli. Sitä lähdinkin enimmäkseen etsimään. Kameraa en mukaan ottanut, joten kuvia ei messuilta nyt ole näytettäväksi.


Lauantaina poikkesimme Järvenpään tienoilla ja automatkalla kudoin toisen sukan. Toinen valmistui edellisenä iltana. Lämpimät raitalapaset saa joku tytöistä.

Tänään siivoilin terassilta lehtijäämät ja poistin (käsin) seinustan villiviinin kellastuneet lehdet (niitä tuli jätesäkillinen kompostoitavaksi) ja perennapenkeistä viimeisetkin roskat. Keväällä ostetun suursäkin mullalla katoin kaikki perennapenkit. Levitin multaa muutaman sentin kerroksen kaikkiin penkkeihin, nyt ei enää heinät siemennä joten keväällä on odotettavissa rikkaruohottomat kukkapenkit. Vai onko se toiveajattelua?

Huvitus-omenapuu sai kuusenkynttilät oksilleen.


Ja käytiin asuntonäytöllä.

Nyt oli tunnelma hmmm...

1 kommentti:

  1. Kyllä nuo valot antaa mukavasti tunnelmaa syksyisiin puutarhoihin.
    Ihanat sukat ja lapaset

    VastaaPoista