perjantai 16. maaliskuuta 2018

EMÄNNÄLLÄ NAPSAHTI JA NAISEN TUOKSUA ETSIMÄSSÄ

" Meillä on nyt hianot maisemat ulkoilemiseen. Kotitiellä ei oo yhtään hiakkaa ja me on lasketeltu kelkalla mäen päältä isolle tielle asti. Mää juasta jolkuttelen niinkun vanha tekijä ja Isäntä potkii vauhtia.


Tossa kuvassa me jo ollaan huilaustauolla. Isännältäkin meinas puhti loppua kun niin monta kertaa laskettiin mäkeä.


Tätä juaksuttamista on mulle ihan määrätty kun oon kuulemma vähän lepsusssa lihaskunnossa.
Ollaan me Emännänkin kanssa kelkkamäkee laskettu ja Maantien Ihmeitä lenkillä potkuteltu. Sitä Se teki Berryn ja Hymynkin kanssa.

Jokos mää kerroin, että mut käytettiin kylpylässä tossa maanantaina?
Mää olin tuolla Lempäälässä Star Clamours´issa. Mua kylvetti Päivi. Tätä ei pitäis mainita, mutta kerran rypistin ylähuulta, en muista mikä mua pänni.
Toi kuva näyttää minkälainen olin ennenkun mua alettiin puunata.


Kolme tuntia mua käsiteltiin ja sitten turkki - ja varsinkin tuaksu- oli ihan toisenlainen. Multa leikattiin korvakarvatkin veks´ ja vähän muitakin karvoja lähti.
Mää tuun viälä toisenkin kerran pesulle ja trimmattavaks´ ennen mun ihan ensimmäistä koiranäyttelyä viikon päästä lauantaina. Tonne Tuulokseen oon menossa rotunäyttelyyn.
Salla mua on opettanu käyttäytyyn kehässä, saa nähdä muistanko vielä .
Viime yö meni mulla vähän hukille kun iltalenkillä haistoin jotakin mystillistä hangen päällä.
Ei mulle ruokakaan maistunu illalla ja  piti ääniä päästellä tossa aamutuimaan. Haukkua en päästäny, mutta jotakin kutsuhuudon tapasta kumminkin.
Emäntä mua ymmärsi ja veti Nokiat paljaisiin jalkoihinsa ja turkin niskaansa yöpaidan päälle ja päästi mut takapihalle.
Nopeesti siellä ruikkasin merkinnät kinokseen ja siitä äkkiä kirmasin omin luvin etupihalle ja kotitielle ja tarkistaan onko mystinen hajunjättäjä just käyny ja minne se meni. 
 Kello oli kuus ja just oli Aamulehti tullu.
Emäntä potki kelkalla vimmasta vauhtia mun perääni turkinhelmat liehuen.
 Yhtä merkintää tutkin perusteellisesti ja heti tiesin että tää on nyt sitä Naisen Tuaksua. Siitä paikasta Emäntä mut sitten sai kiinni ja hihnan perään.
 Sitten Se parkas"Auts!" Ja lähti ontuun kotiin päin.
Isännälle kuulu puhuvan , että Siltä oli kai napsahtanu joku lihas pohkeesta poikki, kun ei pystyny käveleen. Onneksi oli kelkka mukana, mää Sitä sillä kelkalla vetämällä sain autettua pihaan. Kun mulla tota voimaa on.

Nyt Emäntä pomppii noitten keppien kanssa eikä anna mun hyppiä  kimppuunsa. Multa toi hyppiminen on jo jääny lapsuuteen, mutta nyt kai toi Naisen Tuaksu sai mut villiintymään. Kai me sitten Isännän kanssa lähdetään kelkkaileen, naapurin Sepekin kuulemma on innostunu kelkkaileen Emäntänsä kanssa.Moro, mää meen päiväunille.
Pitäkää huolta toisistanne, ja isäntäväestännne! Terveisin Jymy-Jami Sulonpoika Myttynen-Kukkaro

12 kommenttia:

 1. Voi Jymy sinuu, vai piesit sie ny naisen tuoksun makuun. Se saattaa kuule teettää kaikenlaista ;) Sanohan emännälle pikaista toipumista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Älä muuta sano, elämäni on muutospaineissa! Tossa toi Emäntä odottelee potilaana, että Isäntä sille päiväkahvit keittäis. Hyvää viikonloppua."

   Poista
 2. Kyllä sinun emäntäsi on kärsivällinen ihminen, jos ainoa sana, joka sen suusta pääsi oli; "Auts!" Veikkaan, että moni muu emäntä olisi sanonut pahemmin. Se on tuo naisen tuoksu niin viekoitteleva. Siinä tahtoo saadut opit unohtua, kun sen saa vainuunsa. Toivota emännälle pikaista toipumista. Onnea ja menestystä sinulle näyttelyyn. Ja koko perheelle hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla- siis Emännällä- on alhainen kipukynnys, auts- riittää ennen melkeinpyörtymistä. Vaikka tapaturma ei olisi mitenkään dramaattinen, kroppani reagoi kipuun pudottamalla verenpaineen ja pulssin jopa alle 40. Siinä jää pidemmät manaamiset manaamatta. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Onnea missimittelöihin - eka kerta on ihan jäätävän jännittävää! Kauniiksi olet puleerattu ja siistitty. Osanotto emännälle kipeästä kintusta, mutta nartun tuoksut vievät järjen nuorilta uroilta. Luontoa vastaan ei voi potkia. Tai jos potkii, niin jotain napsahtaa muuallakin kuin uroon päässä. Toipumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, luontoa vastaan ei voi potkia, vaikka potkukelkalla onnetonta matkaa tehtiinkin. Pesu ja trimmaus tekevät ihmeitä paksulle turkille. Yritetään olla rentoina, kiitos kannustuksesta.

   Poista
 4. Muista sitten Tuuloksessa, että ei yhtään naisen tuoksua, muuten käy hassusti. Toivotan emännällesi pikaista toipumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niitä tuoksuvia narttuja ei kehiin päästetä. Tuossa tuo Emäntä keppien kanssa konkkailee.

   Poista
 5. Kyllä olet komea kora nyt Jymy! Sano emännälle terveisiä ja toipumista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesun jälkeen tuntui, että ympärysmitta kasvoi kymmenillä senteillä vaikka liikoja villoja poistettiinkin

   Poista
 6. Jaiks..voi harmi tuota emännän pohjetta..toivottavasti paranee pian❤ Kyllä se naisen tuoksu taitaa sekottaa miehen kuin miehen pään:) Pidähän Jymy hyvä huoli emännästä:) Mukavaa sunnuntaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Aattele mun Emäntää, sillä on ollu viis miästä tässä vahdittavana entisaikaan ja nyt se joutuu vanhoilla päivillään juakseen mun perässäni kun mää ettin ittelleni tyttökaveria. Onkohan mun Emäntäni tulossa Puumaks`? Sano sää.).

   Poista