lauantai 2. heinäkuuta 2016

EI KÄY AIKA PITKÄKSI

Ennen


                                                                        Nyt, Puuha-Peten valvomo        


                                                                     Ennen:


Villiviini kaivettiin ylös ja juurakko nostettiin säkissä ikkunalaudalle. Olen istuttanut villiviinini melkein metrin päähän sokkelista, osa rungosta oli maan päällä ja siitä se on itsekseen seinälle kiipeillyt. Tämä lajike lienee säleikkövilliviiniä kun se ei  hanakasti seinään tartu ja on erityisen reheväkasvuinen.
Siirrän juurakon talon päätyyn, siellä juurakko saa hyvän kasvualustan. Toivottavasti siirto onnistuu.
Nyt:


Nurkalla kasvava kirsikkapuu sai jäädä paikoilleen, se onkin antamassa reilun kirsikkasadon.
Jos taas hyvin käy, saan tälle nurkkaukselle uuden ilmeen terassin yhden osan siirtelyllä. Olenkin jo tehnyt salaisia valmisteluja, herra Kukkaro vain pitää saada vielä suostuteltua muutostöihin. 

Oli ilo katsella kahden nuoren urakoitsijan taitavaa työskentelyä, toinen oli Hollannin lahja suomalaisille vihertyömarkkinoille -ainahan toisen työn katselu on kivaa kun itse saa seisoskella silmänruoka edessään;)

Talomme kun rakennettu jo 1977, oli aika päivittää salaojat, sitä tässä nyt ollaan touhuamassa.

Ei tule aika pitkäksi loppukesän aikana kun me kaksi  lähes ikäloppua lapioimme montut kuntoon ja levitettyö murskeet kulkuteille.


Omin käsin onneen, vai kuinka se oli?

Bodi  vetreentyy!

2 kommenttia:

  1. Hyvin sanottu; omin käsin onneen. Iso urakka teillä on ollut. Meidän pitäisi tehdä sama homma, meidän talomme on rakennettu v. 1969. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolet jo takapuolelta saatiin täytettyä. Ihme ja kumma kun body ei huutanut armoa, vaikka kymmenet kuormat sepeliä kärräsin.

      Poista