lauantai 16. heinäkuuta 2016

MARKKINAHUMUA, HERÄTEOSTOKSIA JA PALUUMUUTTAJAN ODOTUSTA

                            Eilinen päivä vietettiin Tampereella kansainvälisillä Suurmarkkinoilla.
Eri maiden lippuja liehui siellä täällä niin, että tuntui kuin olisi ollut suuremmillakin areenoilla.
                Puoliso- herra Kukkaro herkutteli ähkyyn saakka saksalaisella bratvurstipatongilla.


                                                   Minä silmäruokailin karkkihyllyn edessä


                        Yksi juustopala ostettiin, maukas jälkimaku siitä jäi, erikoinen suorastaan.


Hollantilaiselta kukkamyyjältä ostin Vitiksen, 5€, muuta selostusta siitä ei ollut kuin tummien rypäleiden kuva viinilasin vieressä. Saatan saada siitä yllätyksen. Istutan tämän Vitiksen terassin tolpan juurelle Zilgan
 seuralaiseksi. Tuli mitä tuli.


Markkinahumun ohessa tuli poikettua Sokokselle, kun siellä oli vielä alennusmyynti ja -20% käynnissä.
Puoliso on hiukan kasvanut pyhätamineistaan ulos ja olen houkutellut päivittämään parempien vaatteiden henkareita.
Nyt satuttiin löytämään sopivat, pukevat, istuvat ja mieleiset takki ja housut. Myyjän opastuksella löytyi just eikä melkein sopivatTuron housut, sellaiset, jotka eivät uppoa persvakoon.
Housut maksoivat satasen, mutta ne riittävätkin koko loppuiäksi.
Takki oli 50 %+20% alennuksella, joten siinä kävi tuuri kun löytyi mieleinen.

Kontiolahtelainen lomapoika ennen Juhannusta ilmoitti, että muuttaa takaisin näille kulmille. Ilahduimme suuresti ajatuksesta. Syksyllä alkaa pojalla yläaste ja kodinvaihto sattuu parhaaseen ajankohtaan. Muutama vuosi sitten tämä Neljännen Pojan nuorimmainen muutti äitinsä uuteen perheeseen ja nyt on sopiva aika tulla takaisin kun äidin perheeseen syntyy pikkuinen lähiaikoina.
Tuleva ja entinen tuttu koulu kavereineen on kodin vieressä, joten pojan päätös on mitä parhain ja se sopi kaikille osapuolille ongelmitta.
Edellisellä viikolla vietiin poika pakkaamaan tavaroitaan. Tänään on Pappa ja isänsä poikaa ja muuttokuormaa Kontiolahdelta hakemassa. Mopokin sieltä tänne tulee.
Kotona oli onneksi yksi vapaa huone kun Miniän tytär muutti omaan kotiin. Miniä sai sovitettua oman työtilansa makuuhuoneen nurkkaan.
Kotiintulolahjaksi löysin Finlaysonin -50% alennusmyynnistä uudet Digit-kuvioidut poikamaiset pussilakanat ja muhkean täkin. Velipoika sellaisen jo keväällä sai. Illalla ehdin ne jo pestäkin.


Tänään olen saanut touhuta yksin täällä kotona, sitä on riittänyt kun olen yrittänyt saada tulostamatonta tulostinta toimivaksi. Uusien värikasettien vaihtamisen jälkeen tulostin ei enää mustaa tulostanut, syy?
Harmittaa niin vietävästi kun tulostin maksoi muutama vuosi sitten 70€ ja nyt siinä on uudet 80€ musteet sisällä eikä kuitenkaan toimi. Argg.

Pieniä ovat kuitenkin minun murheeni ja harmin aiheet.
 
Eilisen päivän järkyttävät tapahtumat Nizzassa saivat aikaan infokatkon, en pystynyt avaamaan TV-tä enkä lukemaan uutisia netistä. Tuollainen tapahtuma lamaannuttaa täällä rauhallisessa Suomessakin. Murheellista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti