keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

EI MITÄÄN ASIAA

Pilvenhattaran päällä pörräilee pieni lentokone, niin pieni, että näyttää pikkulinnulta.

                    Nyt ei ole mitään erityistä muisteltavaa, tapahtumaköyhä päivä.

Tämä viikko on alkanut yksinäisesti kun Puoliso-herra Kukkaro on ollut omilla viimeisiään vetävillä juoksupoikahommillaan. Työt pitäisi saada kuulemma valmiiksi ja tilat tyhjiksi näinä päivinä. Samassa touhussa ovat kesälomaltaan lisätöihin pestautunut Neljäs Poika ja poikansa, Kesätyöläinen.
Kesätyöläiselle on riittänyt töitä viideksi viikoksi, saa mopoonsa bensarahaa.

Kotipihassa minulla on riittänyt marjanpoimintaa ja pakastamista, pihakeinussa sukankutomista ja "Lopottia" tabletilta kuunnellen. Ei valittamista.

Tänään vietettiin taas pikaisesti illansuu kyläyhdistyksen rantasaunalla, grillattiin makkaraa kokoonpanolla Puoliso, Neljäs Poika ja minä-rouva Myttynen.


                   Vesi oli lämmintä kuin linnunmaito, ja maisema kesäisen kaunis.


Nyt olen päässyt alkuun erisävyisten valkoisten lankanöttösten tuhoamisessa. Yksi nöttönen riitti näihin varsiin.  Miesten sukat tulossa:


Peltipurkki on kolmenlitran viinipönikkä, siinä on oiva kuljetella kutimia paikasta toiseen. Kannenkin saa päälle.

Huomenissa haetaan kolme espoolaista lomatyttöä junalta, vietetään tyttöjen viikonloppu ja haaveillaan tulevasta berninpennusta.

2 kommenttia:

  1. Mukava postaus! Kauniita maisemia. Rattoisaa tyttöjen viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kivaa loppuviikkoa Sinullekin. Mikäs tässä ollessa, loppukesän ihanassa, jo muuttuneessa värimaailmassa. Nuo ajatukset kun tahtovat vähän harhailla... Tytöt- 15,13 ja 6 v tekevät päivistä vaihtelevia.

      Poista